Погода сьогодні / фото Pixabay

Сьогодні, в першу неділю листопада, в Україні пройдуть дощі, які сконцентруються на заході країни, а також зачеплять Житомирську та Вінницьку області.

Як повідомляє Погода УНІАН, найтепліше сьогодні буде на заході та півдні України, а найхолодніша погода очікується на північному сході, де вдень буде близько +5°.

Так, на заході України сьогодні повітря прогріється до +10°...+12°, а на Закарпатті потеплішає до +15°. Практично повсюдно очікуються невеликі дощі, лише в Чернівецькій і Закарпатській областях ймовірність опадів менше.

Відео дня

У північних областях сьогодні буде від +5° до +10°. Найтепліше буде в Житомирській області, а найхолодніше в Сумській. Також на Житомирщині очікується невеликий дощ.

У центрі України сьогодні буде +7°...+10°. У Вінницькій області пройдуть невеликі дощі, на решті території переважно сухо.

У східних областях сьогодні буде лише +5°...+6°. Очікується багато хмарності, опади не прогнозуються.

На півдні України сьогодні буде хмарно з проясненнями, без опадів. Стовпчики термометрів покажуть +9°...+13°.

Погода в Україні 6 листопада / фото УНІАН

Погода в листопаді

Початок листопада в Україні буде досить теплим, лише в другій половині місяця очікується похолодання, проте воно буде несильним. За словами заступника начальника відділу метеопрогнозів Укргідрометцентру Наталії гомілки, прогнози говорять про те, що литоспад - 2022 в Україні буде теплим.

Народний синоптик Станіслав Щедрін каже, що погода в листопаді цього року буде холодною. Тільки початок місяця обіцяє відносно теплу погоду, а потім температура опуститься, очікуються морози і сніг.

Вас також можуть зацікавити новини: