Сьогодні на більшій частині України буде спекотно / фото REUTERS

Сьогодні в Україні як і раніше буде жарко, особливо на Сході, в Центрі та на Півдні, де повітря прогріється до +30°...+32°. У північних областях сьогодні буде трохи менш спекотно, +27°...+29°, а найкомфортніша температура очікується на заході України - до +24°...+26°. У Чернігівській, Київській, Сумській, Харківській та Полтавській областях очікуються грози.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

На заході України сьогодні буде найкомфортніша температура. Тут стовпчики термометрів покажуть +24°...+26°, лише на Закарпатті буде до +27°. Буде сухо, багато сонця, місцями - невелика хмарність.

Відео дня

На півночі України сьогодні буде тепліше, до +27°...+29°. У Київській області очікуються невеликі дощі, в Чернігівській і Сумській - грози. Сухо і практично безхмарно буде лише на Житомирщині.

Жителів Центру сьогодні чекає спека від +28° до +32°. У Полтавській області погримлять грози, на решті території буде сухо і практично безхмарно.

На сході України - теж спека. Тут повітря нагріється до +31°. На Харківщині погримлять грози, але вони ніяк не вплинуть на температуру.

Жителів півдня України також чекає спекотна погода. Тут стовпчики термометрів покажуть +30°...+32°, проте в Криму повітря прогріється до +25°. Без опадів, невелика хмарність.

Погода в Україні 12 червня / фото УНІАН

Нагадаємо, найближчими днями в Україні все ще буде дуже спекотно. Зниження температури варто чекати не раніше 14 червня.

Вас також можуть зацікавити новини: