В Україну йде потепління / фото pixabay.com

Сьогодні й завтра в Україні збережеться похмура і дощова погода. Але вже з четверга, 4 листопада, дощів стане менше, а стовпчики термометрів поповзуть вгору, особливо на півдні країни.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Так, 4 листопада дощі очікуються лише у Львівській та Волинській областях. У більшості областей температура встановиться на рівні +14°...+16°, а ось на південному сході потеплішає до +16°...+18°. У Криму - до +21°.

Відео дня
Погода в Україні 4 листопада / фото УНІАН

Ще тепліше стане в п'ятницю, 5 листопада. У цей день по всьому Лівобережжі, місцями в північних і центральних областях температура підніметься до +17°...+19°. На півдні та в Криму очікується до +18°...+21°. 

У західних областях почнуться дощі, які принесуть похолодання. Тут стовпчики термометрів місцями опустяться до +11°...+12°.

Погода в Україні 5 листопада / фото УНІАН

У суботу, 6 листопада, дощі ослабнуть й перемістяться в центр і на північ України. Невеликі опади очікуються також у Чернівецькій, Вінницькій, Миколаївській та Харківській областях. Разом з дощами прийде і невелике зниження температури: до + 10°...+12° на Заході та Півночі, до +11°...+15° - в центральних областях, на Сході - до +14°, а на жителів південних областей і Криму очікують +15°...+20°.

Погода в Україні 6 листопада / фото УНІАН

На цьому потепління закінчиться. У неділю, 7 листопада, температура по всій країні встановиться на рівні +10°...+13°, на Півдні - до +14°.

Нагадаємо, за даними синоптика Укргідрометцентру Наталії Птухи, сьогодні і завтра в Україні очікується похмура погода з дощами. Проте вже з середини тижня дощі припиняться, а на вихідних має потеплішати.

Вас також можуть зацікавити інші новини погоди: