Найближчими днями в Україні періодично дощитиме / фото ua.depositphotos.com

В Україні розпочинаються теплі, але дощові вихідні. За даними Українського гідрометцентру, температура 1 та 2 липня дещо підвищиться. Загалом очікується нестійка погода з короткочасними грозовими дощами.

Так, за даними синоптиків, сьогодні вдень у західних та східних областях місцями пройдуть помірні короткочасні дощі з грозами. На решті території збережеться погода без опадів. Температура вдень становитиме 23-28°, а на півдні країни повітря прогріється до 31°.

2 липня опади очікуються у західних та північних областях. У понеділок, 3 липня, короткочасні дощі та грози пройдуть на Закарпатті, Прикарпатті, у центральних, Харківській, місцями південних областях.

Відео дня

Температура вночі у ці дні становитиме 15-21°, вдень 25-30°, в неділю в західних областях подекуди 21-24°. Вітер прогнозується північно-західний з переходом на південно-західний, 5-12 м/с.

До України повертається спека

Про підвищення температури з початком липня каже й синоптик Наталка Діденко. За її даними, 1 липня температура у більшості областей підійматиметься до +24...+29 градусів, лише на заході буде трохи свіжіше, +22...+27 градусів. У неділю, 2 липня, температура підійматиметься вже до +25...+30 градусів, а на заході - до +24...+28 градусів.

Вас також можуть зацікавити новини: