В Україну йдуть дощі / фото Lucent_Designs_dinoson20, Pixabay

Вересень дарує нам переважно суху та доволі теплу погоду, але на цьому тижні ситуація дещо зміниться. Про це попереджає Український гідрометцентр.

За даними синоптиків, серед тижня очікується проходження атмосферного фронту. В середу та четвер місцями в Україні пройдуть короткочасні дощі, але температура істотно не зміниться.

У найближчі три доби переважатиме погода без опадів, лише вдень 12 вересня в Карпатах місцями пройде невеликий дощ, а вдень 14 вересня на Правобережжі країни пройдуть помірні короткочасні дощі та грози.

Відео дня

Вночі 13-14 вересня у більшості областей температура опускатиметься до 10-16°, а вдень стовпчики термометрів показуватимуть 22-28°. 13 вересня на заході країни,14 вересня в центральних областях та на Одещині повітря прогріватиметься до літніх 29-31°.

15 вересня, за даними синоптиків, в Україні очікуються короткочасні дощі та грози (вночі у східних та південно-східних, а вдень у північних областях буде без опадів). Температура вночі становитиме 9-15°, у південній частині - до 19°, а вдень буде 20-26°.

Зміна погоди в Україні - погноз синоптика

Відомий синоптик Наталка Діденко також прогнозує повернення опадів до нашох країни. За її даними, з 14-15 вересня почнуться дощі та очікується невелике похолодання. "14-15 вересня пройде атмосферний фронт із дощами і навіть трохи спуститься вниз температура повітря. Проте нічого суттєвого і різкого у погоді не станеться", - зазначила вона.

Вас також можуть зацікавити новини: