З 15 жовтня в Україні почнеться похолодання / фото ua.depositphotos.com

В Україну йде сильне похолодання: Буквально через день температура почне знижуватися спочатку на заході країни, а потім похолодання пошириться по всій країні. Весь наступний тиждень буде холодним. Про це повідомляє Погода УНІАН

Зниження температури розпочнеться 15 жовтня. На заході України пройдуть дощі, а температура знизиться до +13°...+16°. 

15 жовтня із заходу в Україну прийдуть дощі та похолодання / фото УНІАН

У наступні дні температура в Україні буде поступово знижуватися. У понеділок, 16 жовтня, опади змістяться на схід, в центр і на південь країни.

Відео дня
16 жовтня дощів в Україні побільшає / фото УНІАН

До середини наступного тижня, 19 жовтня, вночі температура опускатиметься до +1°...+5°, а вдень у більшості областей буде не вище +8°...+11°. Лише на півдні ще стовпчики термометрів покажуть +12°...+14°.

19 жовтня в Україні буде холодно / фото УНІАН

До кінця наступного тижня в Україні стане ще холодніше. Вночі по всій країні буде -4°...+1°, а вдень очікується +2°...+6°, тільки на півдні місцями буде трохи тепліше, +6°...+10°.

До кінця наступного тижня в Україні стане дуже холодно / фото УНІАН

Похолодання в Україні - що відомо

Про похолодання в Україні попереджає і синоптик Наталія Діденко. За її словами, 15-16 жовтня температура у нас в країні істотно знизиться, а 16 числа "почнеться холодяка". Наприклад, на початку наступного тижня в Києві очікується всього 9 градусів тепла.

Вас також можуть зацікавити новини: