В Україні найближчими днями Сане ще холодніше / ua.depositphotos.com

Найближчими днями в Україні очікується поступове зниження температури. Першими його відчують жителі західних областей, а потім похолодання пошириться по всій країні. Зниження температури буде супроводжуватися дощами. Про це свідчать дані Українського гідрометцентру.

Згідно з прогнозом, вже завтра, 11 листопада, в Україні задощить. На заході температура очікується до +8°...+13°, а вночі буде не вище +3°...+7°. На півночі і сході стане трохи холодніше, +8°...+11°. Більш тепла погода очікується в центральній частині України, +9°...+14°, а на півдні повітря все ще буде прогріватися до +12°...+19°.

11 листопада у багатьох областях України стане холодніше і пройдуть дощі / фото УНІАН

У неділю дощів побільшає, а на заході України температура вдень знизиться всього до +4°...+8°. На решті території буде тепліше: на півночі: +8°...+11°, на сході +11°...+15°, в центральній частині очікується від +7° до +14°, а на півдні +11°...+18°.

Відео дня
12 листопада на заході України стане помітно прохолодніше / фото УНІАН

З понеділка дощі покинуть Україну, проте температура продовжить знижуватися. Найхолодніше традиційно буде на заході, +4°...+7°. Трохи тепліше буде на півночі країни, +7°...+9°. На сході, в центральній і південній частинах температура не підніметься вище +11°. Лише в Криму очікується до +12°.

13 листопада похолодання охопить вже всю Україну / фото УНІАН

У вівторок, 14 листопада, на заході України покапають невеликі дощі, а на сході ймовірний мокрий сніг. Температура залишиться без істотних змін.

14 листопада на сході України ймовірний мокрий сніг / фото УНІАН

Погода 10 листопада - прогноз на сьогодні

Сьогодні в Україні очікується суха погода. Найхолодніше буде на сході, +9°...+10°. На заході і півночі стовпчики термометрів покажуть +9°...+11°. У центральній частині очікується від +9° до +12°, а на півдні +11°...+16°.

Вас також можуть зацікавити новини: