Стало відомо, коли в Україні очікується зміна погоди / фото Hans/Pixabay

Погода в Україні зміниться у лютому - на частині території нашої держави очікується відчутне похолодання.

Температура повітря місцями може становити понад -10 градусів у нічний час доби, поділився народний синоптик Станіслав Щедрін у своєму каналі в Telegram. Експерт додав, що у другій половині останнього зимового місяця на українській території потепліє - температура становитиме від +3 до +5 градусів. На думку Щедрін, цьогоріч весна в Україні буде відносно рання.

"До кінця січня та перша декада лютого погода в Україні буде відносно теплою та з періодичними дощами та снігом", - зазначається у повідомленні. Синоптик додав, що до середини другої десятиденки лютого на всій території української держави, окрім півдня, "помітно похолодає десь до -10…-12 вночі та до -5…-9 вдень". Він додав, що у цей період в південній частині нашої країни вдень очікується -1…+3, а вночі від -1 до -4.

Відео дня

Важливі новини України про погоду - сьогодні це варто прочитати

Синоптик Наталка Діденко попередила, що скоро в нашій країні будуть "температурні гойдалки". За прогнозом експерта, з 28-го січня в Україні прогнозується похолодання, а з 2-го лютого знову очікується підвищення температури повітря.

Раніше Український гідрометцентр повідомив, яка очікується погода у січні 2024. Синоптики поділилися, що цей місяць на українській землі буде теплішим, аніж зазвичай.

Вас також можуть зацікавити новини: