Найближчим часом в Україні почне знижуватися температура / фото pixabay.com

Останнім часом в Україні встановилася стабільна погода з температурою близько +15°...+18°. Однак буквально через пару днів температура в країні піде на спад.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Спочатку помітно холоднішими стануть ночі. Вже 7 жовтня в темний час доби в більшості областей очікується 0°...+2°, лише на півдні та місцями в центральних областях стовпчики термометрів вночі доходитимуть до +3°...+7°.

Відео дня

З цього ж дня трохи знизяться і денні температури. Найхолодніше буде на півночі та сході країни, +11°...+13°. На решті території до +15°.

Погода в Україні 7 жовтня / фото УНІАН

Така погода з коливаннями в один-два градуси протримається до наступного тижня. Черговий виток похолодання настане в середу, 13 жовтня. У цей день холод прийде в західні області, де почнуться дощі, а температура опуститься до +9°...+13°. Жителів інших частин країни також чекає похмура погода, а повітря максимально прогріється до 15°...+17° лише на південному сході.

Погода в Україні 13 жовтня / фото УНІАН

Нагадаємо, протягом поточного тижня практично по всій Україні буде суха погода, лише періодично набігатимуть хмари. Однак не обійдеться без поривчастого вітру і туманів.

За словами синоптика Наталії Діденко, ночі очікуються холодними, з періодичними заморозками. Вдень, за даними синоптика, максимально очікується +12...+16 градусів.

Вас також можуть зацікавити інші новини погоди: