Синоптик прогнозує потепління в Україні / фото ua.depositphotos.com

Днями в Україні потеплішає. Зокрема, у вівторок, 14 березня, в західних областях очікується до + 15 + 17° тепла, прогнозує синоптик Наталка Діденко.

"Хто сьогодні замерз і кого засмутив сніг, потерпіть, завтра-післязавтра буде краще", - зазначила вона.

Погода 13 березня - прогноз синоптика

Діденко зазначила, що антициклон з центром над Чорним морем зумовить майже по всій Україні суху погоду, а на сході, півдні і в центрі - навіть з сонечком.

Відео дня

"На півночі - без істотних опадів, більше хмарності, крім Сумської області. У західних областях - хмарно, на Волині та на Рівненщині можливий невеликий дощ (вночі з мокрим снігом)", - зазначила вона.

За її прогнозом, температура повітря 13 березня підніметься до +5+ 10°. У Києві 13 березня опади малоймовірні. Вночі -1-3°, вдень потеплішає до +7°.

Погода 13 березня - прогноз Укргідрометцентру

Як повідомляв УНІАН, за прогнозом Українського гідрометеорологічного центру, 13 березня вдень опади очікуються лише в західних областях. У цілому в Україні в понеділок буде хмарно з проясненнями.

Очікується, що температура вночі 0-5 ° морозу, вдень 3-8° тепла, у південній частині та на Прикарпатті до 11° тепла. У Києві вночі 2-4 ° морозу, вдень 6-8° тепла.