Найближчий тиждень в Україні буде теплим / фото rihaij, Pixabay

У найближчий тиждень погода в Україні буде зовсім не зимовою. До кінця січня очікується невеликий "плюс" вдень і морози до -7 ° вночі. З приходом лютого стане набагато тепліше. Наприкінці тижня по всій Україні вдень температура підніматиметься до весняних +5°...+12°, а вночі стовпчики термометрів покажуть +2°...+7°. Підвищення температура супроводжуватиметься опадами переважно у вигляді дощів, місцями ймовірний мокрий сніг. Про це свідчать дані Погода УНІАН.

На початку тижня українців ще чекає похмура, але переважно суха погода. Опади 29 січня ймовірні лише на півдні, у Харківській та Хмельницькій областях. Температура вдень очікується від -1° у Сумській області до +5 ° - у Закарпатській.

29 січня в Україні буде похмуро / фото УНІАН

30 січня сонця в Україні побільшає. Опади покинуть територію нашої країни, а вдень повітря прогріється до 0°...+4°. Вночі все ще буде невеликі морози до -3°...-7°.

Відео дня
30 січня опадів в Україні вже не буде / фото УНІАН

Завершиться січень 2024 року в Україні плюсовою температурою по всій країні. Стовпчики термометрів вдень покажуть +2°...+6°, а вночі ще буде -1°...-6°. Без опадів, невелика хмарність.

31 січня в Україні буде сухо і "плюс" / фото УНІАН

З приходом лютого поступове потепління в Україні продовжиться. Вночі вже буде -3°...0°, а вдень повітря прогріється до +2°...+6°, місцями на Прикарпатті - до +7°. З північного заходу 1 січня до нас почнуть надходити невеликі дощі.

1 лютого на північному заході пройдуть невеликі дощі / фото УНІАН

2 лютого температура в Україні вдень буде до +1°...+6°, а вночі вже буде від -2° до +3°. Дощі, місцями з мокрим снігом, змістяться на лівобережжя.

2 січня в Україні буде тепло / фото УНІАН

На вихідних, 3 і 4 лютого, температура в Україні продовжить підвищуватися як вдень, так і вночі. У темний час доби наприкінці тижня буде +1°...+7°, а вдень очікується весняне тепло до +5°...+12°. На вихідних в Україні буде багато дощів практично по всій країні.

3 лютого на українців чекають дощі, місцями - з мокрим снігом / фото УНІАН
4 лютого дощі в Україні продовжаться, температура підніметься до + 12° / фото УНІАН

Вас також можуть зацікавити новини: