До кінця тижня на заході України стане трохи тепліше / Фото ua.depositphotos.com

7-8 березня по всій Україні буде холодно, проте до кінця тижня в низці областей температура підвищиться до +9°...+11°. Про це свідчать дані Погода УНІАН. Потепління очікується на заході країни, а також торкнеться південних областей.

7 березня в Україні очікується переважно похмура погода. Температура буде від +2° до +6°, лише на Закарпатті повітря прогріється до +10°...+11°.

7 березня в Україні буде холодно / фото УНІАН

8 березня в Україні побільшає сонця, проте температура залишиться практично такою самою, +4°...+6°, на Закарпатті - до +10°. Без опадів.

Відео дня
8 березня в Україні стане більше сонця, але температура особливо не зміниться / фото УНІАН

А ось на вихідних із заходу в Україну прийде хвиля тепла. Небо проясниться, а повітря прогріється до +6°...+9°. Невелике потепління до +6°...+8° очікується і на півдні країни. На решті території, як і раніше, буде холодно.

9 березня на заході України стане тепліше / фото УНІАН

Наприкінці тижня, 10 березня, по всій Україні встановиться невелика хмарність. На заході температура підвищиться до +9°...+11°, на Закарпатті буде до +13°. У південних областях стовпчики термометрів покажуть +5°...+9°, а на лівобережжі, як і раніше, буде від +1° до +5°.

10 березня на заході України повітря прогріється до +11° / фото УНІАН

З початком нового тижня в Україну прийдуть дощі, проте на температуру вони суттєво не вплинуть.

Коли в Україну повернеться весняне тепло - прогноз

Синоптикиня Наталка Діденко каже, що похолодання в Україні буде довгим. За її словами, суттєве підвищення температури очікується, орієнтовно, з 16 березня.

Вас також можуть зацікавити новини: