Сьогодні в Україні похолодає і пройдуть опади / фото ua.depositphotos.com

У суботу, 12 лютого, в Україні похолодає. У більшості областей вдень очікується від +2° до +4°, лише на півдні буде трохи тепліше. Повернуться і невеликі нічні морози, до -3°...-5°. На Лівобережжі очікуються дощі, місцями - з мокрим снігом.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

На заході України сьогодні буде невелика хмарність, практично без опадів. Вдень стовпчики термометрів покажуть +1°...+ 3°, а в Івано-Франківській та Чернівецькій областях повітря прогріється до +5°. Також у Чернівецькій області очікується невеликий дощик.

Відео дня

На півночі України температура буде приблизно така ж: від +2° до +4°, проте опадів буде більше. Повсюдно очікуються дощі з мокрим снігом. Невелика хмарність.

У центральних областях сьогодні також буде +2°...+4°. Практично повсюдно пройдуть дощі з мокрим снігом. 

На сході України переважатиме похмура погода, лише в Харківській області будуть прояснення. Температура, як і скрізь по країні, очікується від +2° до +4°, дощі з мокрим снігом.

На півдні України традиційно найтепліше. Тут буде +4°...+6°, в Одеській області - до +7°, а в Криму повітря прогріється до +8°. Невеликі дощі пройдуть у Миколаївській, Херсонській та Запорізькій областях.

Погода в Україні 12 лютого / фото УНІАН

Нагадаємо, раніше Укргідрометцентрі розповіли, чи повернуться в лютому сильні морози.

Вас також можуть зацікавити новини: