На вихідних в Україні буде сонячно, але повернуться морози / фото ua.depositphotos.com

На вихідних українців чекає сонячна, але прохолодна погода. Повернуться нічні морози. Також в суботу частина країни опиниться в полі опадів. Очікуються дощі, місцями - з мокрим снігом. 

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Згідно з прогнозом, в Києві в суботу буде невелика хмарність, температура повітря вночі -1°, вдень +3°, дощ з мокрим снігом. У неділю вночі очікується -1°, а вдень - до +4°, ясно і безхмарно.

Відео дня

У Львові в суботу вночі -2°, вдень +3°, практично безхмарно. У неділю вночі -4°, вдень +5°, ясно і безхмарно.

У Луцьку в суботу вночі -3°, вдень + 3°, практично безхмарно. У неділю - ясно і безхмарно, вночі -2°, вдень +4°.

У Вінниці в суботу буде невелика хмарність. Температура повітря -2°...+4°. У неділю температура буде -4°...+3°, ясно і безхмарно.

У суботу в Одесі буде невелика хмарність, температура вночі 0°, вдень +7°. У неділю - ясно і безхмарно, -3°...+3°.

У Харкові в суботу температура вночі становитиме -3°, вдень +2°, невелика хмарність, сніг. У неділю стовпчики термометрів покажуть -6°...+1°, ясно і безхмарно.

У Дніпрі в суботу - невелика хмарність, температура вночі -2°, вдень +4°, дощ з мокрим снігом. У неділю температура становитиме -4°...+3°, ясно і безхмарно.

У Сімферополі в суботу - невелика хмарність, +1°...+8°. У неділю - невелика хмарність, -3°...+4°.

Жителів Маріуполя в суботу чекає суцільна хмарність, температура вночі +2°, вдень +4°, невеликий дощ. У неділю вночі очікується -3°, вдень +1°, ясно і безхмарно.

У Краматорську в суботу буде похмуро, суцільна хмарність. Температура вночі +3°, вдень +4°, дощ. У неділю буде ясно і безхмарно, вночі -4°, вдень +4°.

У Сєвєродонецьку завтра буде похмуро, суцільна хмарність, температура вночі +2°, вдень +3°, дощ. У неділю - ясно і безхмарно, температура складе -4°, вдень +3°.

Погода в Україні 12 лютого / фото УНІАН
Погода в Україні 13 лютого / фото УНІАН

Погода на курортах України

У Буковелі в суботу буде похмуро, суцільна хмарність, температура вночі -6°, вдень до -2°. У неділю вночі температура складе -13°, вдень стовпчики термометрів покажуть -1°, ясно і безхмарно.

У Моршині на Львівщині в суботу буде практично безхмарно, вночі +2°, вдень +5°. У неділю - ясно і безхмарно. Температура складе -5°...+6°.

У Трускавці в суботу буде практично безхмарно, температура до +5°. У неділю - ясно і безхмарно, температура -5°...+6°.

У Сваляві завтра очікується хмарна погода з проясненнями, до +2°. У неділю - ясно і безхмарно, -8°...+2°.

У Затоці в суботу - практично безхмарно, вночі + 2°, вдень +7°. У неділю - ясно і безхмарно, температура -2°...+4°.

У Бердянську в суботу буде похмуро, суцільна хмарність, температура до +6°, невеликий дощ. У неділю - ясно і безхмарно, температура -3°...+3°.

Вас також можуть зацікавити новини: