Завтра в Україні почне змінюватись погода / фото ua.depositphotos.com

У вівторок, 21 червня, в Україну прийде холодний атмосферний фронт, який принесе похолодання. Разом зі зниженням температури очікуються дощі та потужний вітер.

Про це розказала синоптик Наталка Діденко.

За її даними, протягом дня вівторка температура повітря у західних, північних областях та в багатьох центральних знизиться до +20...+26 градусів. Спека ще втримається завтра на Сході, Півдні, у Дніпрі з районами, на Сумщині та на Полтавщині.

Відео дня

"21-го червня короткочасні дощі, місцями з грозами, пройдуть у західній частині України, на Півночі, ввечері можливі на Одещині, Миколаївщині та Луганщині", - розказала синоптик.

За її словами, завтра у більшості областей України можливі сильні пориви північно-західного вітру.

"У Києві завтра очікується послаблення спеки до +27 градусів. Дощ - ймовірний, короткочасний, із грозою. Сильний вітер у столиці!" - попередила вона.

За даними фахівця, вже у середу, 22 червня, температура повітря вирівняється по всій Україні, передбачається +20...+26 градусів, а на півночі місцями навіть +17...+20 градусів.

Як повідомляв Погода УНІАН, найближчого тижня українців чекає різка зміна погоди: у вівторок в країну прийде сильне похолодання. На заході стовпчики термометрів опустяться відразу на 10 і більше градусів, а також почнуться дощі та грози. До середини тижня опади змістяться в центральні та східні області, а на заході почне підвищуватися температура.

Вас також можуть зацікавити новини: