В Україні до кінця січня не буде холодно / Фото ua.depositphotos.com

В Україну після періоду сильних морозів йде потепління. Місцями температура підніметься до +4°. При цьому в більшості областей очікуються опади у вигляді снігу та мокрого снігу. Така погода потримається в Україні до кінця січня.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Так, морози до -10°...-12° все ще очікуються завтра, 27 січня, у більшості областей на Лівобережжі України. Однак з п'ятниці, 28 січня, погода почне змінюватися. Стовпчики термометрів поповзуть вгору і підвищення температури буде відчутно у всіх регіонах України.

Відео дня

Читайте такожВ Укргідрометцентрі розказали, яка погода чекає на українців у лютому

28 січня вдень по всій країні буде невеликий "плюс", а на півдні та південному заході стовпчики термометрів піднімуться до +3°...+4°. Нічні морози до -12°...-14° очікуються лише на крайньому сході країни. У більшості областей пройдуть опади у вигляді мокрого снігу.

Погода в Україні 28 січня / фото УНІАН

29 січня сильних морозів вже не буде навіть вночі. У темний час доби по всій країні очікується від -5° до -1°, а вдень стовпчики термометрів повсюдно покажуть -1°...+2°. У цей день сухо буде лише в окремих областях на півдні України. На решті ж території очікується сніг або мокрий сніг, в залежності від температури.

Погода в Україні 29 січня / фото УНІАН

У неділю, 30 січня, нічні морози злегка посиляться, буде до -5°. Вдень же морозів не очікується, температура буде від 0° до +4°.

Погода в Україні 30 січня / фото УНІАН

Завершиться січень ледь помітним похолоданням. Вночі температура так і залишиться на рівні -5°...-1°, а ось вдень по всій країні термометри покажуть -3°...+2°. Найтепліше традиційно буде на півдні. Сніг 31 січня очікується скрізь, крім Івано-Франківської, Чернівецької областей, а також окремих областей на півдні країни.

Погода в Україні 31 січня / фото УНІАН

Нагадаємо, за прогнозом синоптика Наталії Діденко, у другій половині поточного тижня в Україні очікується потепління.

Вас також можуть зацікавити новини: