На вихідних в Україні дощитиме / Фото ua.depositphotos.com

Найближчими вихідними в Україні потеплішає, але разом з підвищенням температури прийдуть і дощі. І про це свідчить прогноз відомого синоптика Наталки Діденко.

Так, за її даними, у суботу, 6 квітня, в Україні потеплішає до +15...+20 градусів, але скрізь пройдуть дощі. Виняток - східні області, там буде сухо.

Наступного дня, 7 квітня, стане ще тепліше - стовпчики термометрів вже покажуть +17...+22. Наприкінці тижня дощі пройдуть вже на сході України, а на решті території буде сухо і навіть сонячно.

Відео дня

Погода 5 квітня - прогноз на сьогодні

Напередодні вихідних в Україні буде хмарно з проясненнями. У західних, а вдень і в Одеській, Вінницькій та Житомирській областях очікується невеликий дощ. В Карпатах та на Закарпатті опади будуть помірними. На решті території сьогодні буде сухо.

Вітер очікується переважно південно-західний (на Лівобережжі - північний), його швидкість становитиме 5-10 м/с.

Температура вдень +11°...+16°, а на Закарпатті та у південній частині повітря прогріється до +15°...+20°. На високогір'ї Карпат пройде дощ з мокрим снігом, а вдень стовпчики термометрів покажуть +2°...+7°.

На Київщині сьогодні також буде хмарно з проясненнями, але без опадів. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вдень по області +11°...+16°, а у Києві термометри покажуть +13°...+15°.

Вас також можуть зацікавити новини: