REUTERS

Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні на брифінгу в Києві повідомив речник Антитерористичної операції Андрій Лисенко.

"За останню добу ситуація у зоні АТО принципово не змінилася. Зафіксовані факти застосування терористами важкого озброєння. Водночас, за уточненою інформацією, ніч у зоні АТО пройшла спокійно, після опівночі не було зафіксовано жодного обстрілу позицій наших військових", - сказав Лисенко.

Він зазначив, що, за оперативною інформацією, бойовики нарощують сили, перекидаючи нові підрозділи до лінії розмежування в районі Донецька, Дебальцевого, Первомайська, Стаханова та Сєверодонецька. "За даними розвідки, відбувається як ротація, так і прибуття нових підрозділів Збройних Сил РФ до Донецька та інших населених пунктів. Частина з них екіпіровані під бойовиків ДНР", - сказав речник АТО.

Відео дня

Читайте такожЗа добу в зоні АТО загиблих немає, поранено одного військовогоНагадаємо, з 9 грудня в зоні АТО було оголошено «день тиші», але терористи порушували режим припинення вогню, хоча й знизили інтенсивність обстрілу.