Ілюстрація REUTERS

Побудований Росією без дозволу України Кримський міст необхідно знищити. Адже РФ використовує його як військовий об'єкт, заважаючи вільному сполученню між Чорним і Азовським морями.

Про це в ефірі ObozTV заявив народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук. Він наголосив, що Кримський міст – це не просто ворожа транспортна інфраструктура.

Читайте такожУ ФСБ злякалися за Кримський міст: звинуватили Україну у підготовці провокацій

"Це ворота з Чорного моря в Азовське. Я впевнений, що Кримський міст повинен бути знищений. Як об'єкт, дозволу на будівництво якого українська держава не давала", – додав Мосійчук.

Він нагадав, що під час захоплення українських бойових кораблів ВМСУ Росія використовувала Кримський міст для блокування шляху суднам України.

"Ми перебуваємо у стані війни! Українські диверсанти, повстанці з Кавказу, інопланетяни, Господь Бог... так чи інакше, він буде знищений. Будемо сподіватися, що це буде стихійне лихо", – підсумував депутат.

Раніше Міністерство з питань тимчасово окупованих територій, посилаючись на результати космічної зйомки, повідомляло, що Кримський міст зміщується.