Ненсі Пелозі і Арсеній Яценюк / Фото facebook.com/yatsenyuk.arseniy

Лідер політичної партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк привітав американського політика, друга України Ненсі Пелозі з обранням спікером Палати представників Конгресу Сполучених Штатів.

Про це політик написав у своєму Facebook.

"Вітаю пані Ненсі Пелозі, видатного американського політика і нашого надійного друга, з обранням спікером Палати представників Конгресу Сполучених Штатів. Ця подія є заслуженим визнанням національного і світового авторитету пані Пелозі - одного з видатних лідерів Демократичної партії", - написав Яценюк.

Відео дня

Лідер НФ висловив щире захоплення "мудрістю, принциповою твердістю і моральною цілісністю" Пелозі.

"Під час нашої останньої зустрічі у вересні 2018 ми присвятили багато часу розмові про перспективи українсько-американського співробітництва. Нас об'єднує велика віра в успіх нашого партнерства. Дай Бог удачі пані Пелозі у втіленні її важливої місії. Твердо покладаюся на єдність наших друзів, представників Демократичної і Республіканської партій, у справі підтримки України", - додав Яценюк.

Як повідомляв УНІАН, раніше стало відомо, що лідер Демократичної партії США Ненсі Пелозі стала спікером палати представників в американському конгресі.