Завтра Рада планує перейти до питань щодо курсу в ЄС і НАТО / фото УНІАН

Сьогодні Верховна Рада не ухвалила жодного рішення.

Як передає кореспондент УНІАН, парламент не підтримав проект постанови про рекомендації парламентських слухань на тему «Реалізація в Україні міжнародних документів щодо запобігання антропогенним змінам клімату» (№9129). За даний проект проголосувало лише 152 (за необхідного мінімуму 226— УНІАН) народних депутати.

Читайте такожРада відхилила можливість оскаржувати в судах рішення Антимонопольного комітету

Відео дня

Сьогодні майже все засідання парламент розглядав в другому читанні законопроект «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення принципів процесуальної справедливості та підвищення ефективності проваджень у справах про порушення законодавства про захист економічної конкуренції» (№6746).

Парламент голосуватиме за цей законопроект завтра, бо залишилося розглянути близько 40 поправок.

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій зазначив, що завтра після голосування за даний законопроект парламент перейде до розгляду змін до Конституції в частині визначення напрямку України до Європейського Союзу та Північноатлантичного альянсу.

Після цього Парубій закрив сьогоднішнє засідання парламенту.

Як відомо, сьогодні, відповідно до Регламенту ВРУ, у парламенті тільки ранкове засідання, а в другій половині дня депутати працюють в комітетах.