Вхід до приймальні розтрощили / фото vinnitsa.info

У Вінниці невідомі розбили вікна вхідних дверей громадської приймальні однієї з політичних партій.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області. До правоохоронців повідомлення надійшло зранку у п’ятницю, 22 лютого.

Наразі на місці події працює слідчо-оперативна група поліції, проводиться огляд місця події. Встановлюються особи, причетні до вчинення правопорушення.

Відео дня

У діях осіб вбачаються ознаки правопорушення, передбаченого ч.1 ст.296 КК України (хуліганство). Такий злочин карається штрафом від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п'яти років. 

Читайте такожПоліція розповіла подробиці перевірки штабу БПП в Сумах

Правоохоронці не повідомляють назви партії, у громадській приймальні якої побили вікна.

Водночас місцеве видання Вiнниця.info повідомляє, що йдеться про БПП "Солідарність" та публікує відповідні фото із символікою партії.

"О 7-й ранку прийшли наші працівники, які працюють менеджерами з розвитку партії Блок Петра Порошенка "Солідарність". Вони готувались до тренінгу, вийшли на роботу, побачили побиті вікна та викликали поліцію. На місці працює поліція, вони дадуть кваліфікацію події", - прокоментував ЗМІ очільник обласного осередку БПП "Солідарність" Андрій Гижко.

Працівники офісу кажуть, що в веранді не було ні камінців, яким могли розбити скло, ні інших предметів.

фото vinnitsa.info