Журналіст стверджує, що Матіос виїхав з країни через нібито конфлікт з Порошенком / фото УНІАН

Ряд українських засобів масової інформації повідомили, що заступник генерального прокурора України – головний військовий прокурор Анатолій Матіос залишив територію України.

Про це ЗМІ повідомляють із посиланням на Facebook-сторінку журналіста Василя Крутчака.

Журналіст стверджує, що Матіос виїхав з країни через нібито конфлікт з чинним главою держави Петром Порошенком.

Відео дня

Читайте також"Матіос вантажить особисто": Луценко повідомив про передачу до суду 1100 томів справи так званих «вертолітних податківців»

УНІАН намагався з’ясувати, чи відповідає ця інформація дійсності, у самого головного військового прокурора, але за наявними номерами телефону Матіос не відповідав, і на повідомлення в месенджері на момент публікації не відреагував.

У військовій прокуратурі Центрального регіону не надали УНІАН жодної інформації щодо того, чи залишив Матіос територію України, чи він перебуває на своєму робочому місці.

У прес-службі Генеральної прокуратури УНІАН зазначили, що для того, щоб уточнити цю інформацію, необхідно направити їм інформаційний запит: «Мені треба це питання уточнити, я маю від вас надати запит, тобто надсилайте відповідний запит», - заявив співрозмовник. 

УНІАН звернувся із запитом до ГПУ щодо надання інформації, чи залишив Матіос територію України, і, якщо він перебуває за кордоном, чи має намір повертатися.