Речниця генпрокурора стверджує, що Йованович не передала, а озвучила Луценку список "недоторканих осіб" / фото УНІАН

Речниця генпрокурора Лариса Сарган заявила, що список "недоторканих осіб", оголошений послом США Мері Йованович Юрію Луценко, все ж був.

Вона наголосила, що в інтерв'ю The Hill генпрокурор розповів, що список було оголошено, а не написано, і виклала повне відео інтерв'ю на своїй сторінці у Facebook.

За словами Сарган, у питанні зі списком виникли "складнощі перекладу".

Відео дня

Читайте також"Реальні проблеми з хронологією": ЦПК вказав на серйозний пробіл у звинуваченнях Луценка щодо посла США

"У мене достатні складні персональні відносини із пані посол. На жаль, наші перші зустрічі (на посаді Генпрокурора - ред.) почалися з того, що пані посол ОГОЛОСИЛА мені список людей, проти яких неправильно вести кримінальні переслідування", - процитувала Луценка речниця.

"Головне не буквалізм, а суть", - підкреслила Сарган.

Нагадаємо, що Луценко визнав, що посол США Марі Йованович не передавала йому "список недоторканих" осіб, про що він заявляв раніше.

Як повідомляв УНІАН, на початку березня генпрокурор Луценко в інтерв'ю Hill.TV заявив, що під час першої після призначення на посаду зустрічі з послом США Марі Йованович, вона нібито передала йому список осіб, проти яких не можна проводити розслідування. Крім цього, Луценко поскаржився, що його відомство не отримало 4 мільйони доларів, які США повинні були виділити в якості підтримки.