У штабі Зеленського пообіцяли велику прес-конференцію Зеленського одразу після оголошення офіційних результатів виборів / фото УНІАН

В Україні існуватиме тільки одна державна мова – українська, і її розвитком опікуватиметься новообраний президент.

Про це заявив член команди Володимира Зеленського Дмитро Разумков, ідеться в сюжеті ТСН.

Він також нагадав виборцям про те, що зниження тарифів та притягнення до відповідальності корумпованих високопосадовців не входить до компетенції глави держави, але президент цікавитиметься тим, наскільки тарифи обґрунтовані, а також забезпечуватиме умови для якісної роботи правоохоронних органів та судів.

Читайте такожВихід із зони комфорту: як Зеленському можна схилити до себе парламент

Щодо війни на Донбасі, то представник команди Зеленського визнав, що її неможливо закінчити "прямо зараз". Почути ж, що думає з актуальних питань сам переможець перегонів, можна буде вже скоро – у штабі пообіцяли велику прес-конференцію Зеленського одразу після оголошення офіційних результатів виборів.

Як повідомляв УНІАН, Центральна виборча комісія опрацювала 99% електронних протоколів про підсумки голосування у другому турі виборів президента України. За кандидата в президенти, шоумена Володимира Зеленського проголосували 73,21% виборців, за його опонента, чинного главу держави Петра Порошенка - 24,46%.