Надія Савченко / REUTERS

Скандальний народний депутат України Надія Савченко заявила, що надалі продовжуватиме працювати у парламенті і не планує йти з політики.

Читайте такожСавченко заявила, що більше не сяде до в'язниці

Як повідомляє ТСН, про це вона заявила журналістам в кулуарах Верховної Ради 23 квітня.

Відео дня

"Стосовно подальшого майбутнього в цьому парламенті. Буду продовжувати працювати народним депутатом, оскільки я давала присягу українському народові. Щодо подальшого майбутнього політичного – так, я залишуся в політиці. Я буду не сама, у мене є моя команда", - повідомила Савченко.

За її словами, працювати вона буде зі своєю партією "Громадсько-політична платформа Надії Савченко".

Нардеп поскаржилась, що з її п’ятирічного терміну депутатського мандату два роки вкрала Росія, а «ще рік – влада України».

Як повідомляв УНІАН, Савченко і колишнього керівника Центру визволення полонених "Офіцерський корпус" Володимира Рубана, якого 8 березня 2018 року затримали на лінії розмежування з арсеналом зброї, підозрюють у підготовці терактів і державного перевороту.

За даними слідства, вони планували обстріляти будинки в урядовому кварталі та вбити керівництво держави, а також захопити будівлю Верховної Ради. Також правоохоронці задокументували факт перевезення Савченко та Рубаном у листопаді 2017 року зброї з окупованої на підконтрольну Україні територію для вчинення терактів.

В ніч з 15 на 16 квітня Броварський міськрайонний суд звільнив Савченко і Рубана з-під варти, оскільки сплив термін їхніх запобіжних заходів.

Сьогодні, 23 квітня, Савченко прийшла до Верховної Ради.