У Зеленського відхрещуються від своїх "прихильників" у Раді  / Фото УНІАН

Чутки про переформатування фракцій і груп у парламенті, а також призначення нових голів обласних адміністрацій наразі не мають під собою реального ґрунту.

Так їх прокоментував політтехнолог переможця президентських виборів Дмитро Разумков, повідомляє "Українська правда".

"Те, що сьогодні відбувається в Раді, в тому числі з депутатом Рибалкою – це нічого спільного не має по відношенню до партії "Слуга народу" або по відношенню до обраного президента країни Зеленського", – наголосив Разумков.

Відео дня

Читайте також"Удар під дих": Разумков розкритикував закон про обмеження можливостей президента (відео)

Він назвав це "піаром на Зеленському" і додав, що це "лише верхівка айсберга". За словами Разумкова, "піаряться на Зеленському" і в регіонах країни. "Приходять розповідати, хто вже буде головою облдержадміністрації, кому які місця продали, кому що пообіцяли. Це все профанації, це все не відповідає дійсності", – запевнив представник штабу кандидата-переможця. 

Як повідомляв УНІАН, згідно з результатами опрацювання 100% електронних протоколів про результати голосування у другому турі виборів президента України, за кандидата у президенти Володимира Зеленського проголосували 73,22% виборців (13 млн 541 тис. 530 осіб), за чинного главу держави, кандидата у президенти Петра Порошенка - 24,45% (4 млн 522 тис. 320 осіб). Недійсними визнали 2,31% бюлетенів.