Володимир Зеленський / фото REUTERS

Володимир Зеленський на час своєї президентської каденції вийде з бізнес-структур, але після завершення роботи поверне свою частку.

Про це в інтерв’ю виданню TheБабель заявив бізнес-партнер і кращий друг новообраного президента Сергій Шефір.

"Він вийшов (із бізнесу – Ред.). Може там один-два підписи залишилися. Віддав комусь свою частку. Може мені, може Борису, я не пам'ятаю. Це настільки неважливо, тому що ні я, ні Борис його точно не підставимо і не підведемо", - сказав Шефір, кандидатуру якого розглядають на посаду глави Адміністрації президента.

Відео дня

Читайте також"Квартал 95" вже запланував зйомки без Зеленського (відео)

За словами Шефіра, Зеленський отримуватиме дивіденди від роялті.

"Віддав якесь право голосу, вплив. Він буде отримувати дивіденди від роялті, якісь бренди залишилися на ньому. У нас є домовленість, що ми повернемо його частку по завершенню п'яти років", - додав він.

Друг Зеленського також повідомив, що наразі основний прибуток "Квартал" отримує від телебачення, а до 2014 року – це були прибутки від бізнесу в Росії.

У січні повідомлялось про те, що Зеленський вийшов зі складу кіпрської компанії Green Family LTD, якій належить російська кінокомпанія "Ґрін Філмз". Саме ця компанія була в центрі розслідування програми "Схеми". Журналісти повідомляли, що ця компанія принесла власнику прибуток у 13 мільонів доларів. У Зеленського ж пояснювали, що ці гроші є авторськими відрахуваннями за зняті до початку воєнних дій стрічки.