Абромавічус зазначив, що у нього є кілька думок з приводу того, що він "міг би бути корисний для президента і країни" / УНІАН

Екс-міністр економічного розвитку Айварас Абромавічус під час візиту в Адміністрацію президента обговорював економічні перспективи країни та ситуацію з Кабінетом міністром.

Читайте такожЗеленський вирішив призначити Данилюка секретарем РНБО - Рябошапка

Про це він заявив в ефірі "112 Україна". "Обговорювали державні підприємства, і не тільки банки, що мають робити, як складеться ситуація з Кабміном, а також програми МВФ. Робочі питання, в тому числі кадрові, так як зараз призначаються заступники, обговорювали, кого могли б призначити, що стосується економіки. Є багато варіантів", - розповів він.

Відео дня

Абромавічус зазначив, що у нього є кілька думок з приводу того, що він "міг би бути корисний для президента і країни", однак вони вимагають обмірковування.

"У міністерстві зараз немає таких можливостей. У мене ніколи не було бажання працювати в АП, це по-перше. І по-друге, в парламенті, Верховній Раді", - підкреслив він.

"Тому, що залишається на користь держави - це державні підприємства і уряд. І ось у цій парадигмі ми будемо далі працювати", - додав Абромавічус.

Як повідомляв УНІАН, раніше представник президента в Кабміні розповів, коли буде сформовано його новий склад.