Кононенко вирішив припинити обов’язки члена президії партії "Солідарність" / фото УНІАН

Народний депутат Ігор Кононенко (фракція "Блок Петра Порошенка") написав заяву про складення повноважень керівника обласної партійної організації і припинення членства в президії партії "Солідарність".

Як передає кореспондент УНІАН, про це він повідомив журналістам.

Читайте такожКличко і Парубій можуть піти на вибори з партією Порошенка

Відео дня

Кононенко зазначив, що написав заяву напередодні з’їзду, що "йду з керівних посад в партії - керівника Київської обласної партійної організації - і припиняю свої обов’язки члена президії". "І прошу з’їзд завтра прийняти відповідне рішення", - зазначив Кононенко.

Він також додав, що не претендує "на місце в списку оновленої партії "Європейська солідарність", хоча вважає, що досить багато зробив і для країни, і для партії, і мав би такі підстави".

Кононенко пояснив, що робить це для того, щоб "дати дорогу молоді, дати додаткові соціальні ліфти для того, щоб пройшло якісно оновлення партії і складу партії".

"Що стосується мого особистого походу на вибори - я ще рішення не прийняв", - повідомив він.

Він додав, що останнім часом багато працював у Київській області і спілкувався з людьми, тому "було багато проектів, і тому я буду радитися з активом, з громадянами Київської області...".

Як повідомляв УНІАН, партія "Блок Петра Порошенка "Солідарність" на з’їзді 24 травня змінила свою назву на "Європейська солідарність".