В. о. голови МОЗ зазначила, що особисто з президентом не знайома / фото УНІАН

В. о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун вважає, що перед тим як ображати її, президент Володимир Зеленський повинен з нею поговорити і оцінити роботу.

Про це Супрун заявила сьогодні на брифінгу в кулуарах уряду, передає Лига.net.

Супрун зазначила, що особисто із Зеленським ще не зустрічалася і не знайомилася.

Відео дня

Читайте такожСупрун про продовження медичної реформи: Наступний рік буде трохи шоковим

"У мене ще немає висновків, яка він людина або яким він буде президентом, тому що він ще тільки другий або третій тиждень працює, ще рано", - сказала вона.

"Але я сподіваюся, що він також не буде робити висновки ще до того, як зі мною поговорити, подивитися на нашу роботу, і не називати мене образливими і досить непрофесійними іменами, які ви в пресі поширюєте", - сказала вона.

За її словами, коли відбудеться зміна влади і потрібно буде передавати справи в міністерстві, "ми повинні спокійно передавати наші напрацювання, нашу політику далі... і ми так і будемо себе вести, а не жартувати по телебаченню, не сміятися один над одним або з образами виступати, тому що це не дуже показує зрілість нашої країни".

Як повідомляв УНІАН, коментуючи в. о. міністра охорони здоров'я Уляну Супрун, президент зазначив: «Супрун? Ну, по-різному до неї ставляться. Ви ж знаєте, як її називають? Слава Богу, у мене є інший лікар, у моєї сім'ї».