Дональд Трамп / REUTERS

Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп запросив президента України Володимира Зеленського здійснити візит до Вашингтона.

Як ідеться у повідомленні Посольства України в США у Facebook, посол України Валерій Чалий виступив із вступним словом на сьомому щорічному саміті робочої групи Україна – США, організованому у Вашингтоні Центром американсько-українських відносин.

Читайте такожОбрання Зеленського створює нову можливість для миру на Донбасі - радник Трампа

Відео дня

За словами посла, "останній лист президента США Дональда Трампа, адресований президенту України Володимиру Зеленському, із запрошенням здійснити візит до Вашингтона, є сигналом підтримки України, її територіальної цілісності та курсу євроатлантичної інтеграції".

Водночас не сказано, коли саме такий візит може відбутися.

На саміті виступив також спеціальний представник США Курт Волкер, який "наголосив на незмінності політики США у підтримці України, її територіальної цілісності, суверенітету і курсу реформ".

Як повідомляв УНІАН, раніше Курт Волкер заявляв, що делегація США після інавгурації Володимира Зеленського обговорювала з Трампом майбутні контакти з новим президентом України.