У якийсь момент Меркель почало сильно трясти / скріншот

Канцлеру Німеччини Ангелі Меркель у вівторок, 18 червня, під час офіційної зустрічі в Берліні з президентом України Володимиром Зеленським стало погано.

На поширеному в ЗМІ відео видно, як канцлера Німеччини сильно трясе.

Відзначається, що Меркель стало погано, коли вона разом із Зеленським стояла на червоній доріжці в очікуванні гімнів країн. В якийсь момент її почало трусити. За одну хвилину канцлер Німеччини вісім разів змінила положення рук. При цьому Володимир Зеленський весь час стояв рівно.

Як повідомляв УНІАН, Зеленський сьогодні перебуває з офіційним візитом у Німеччині, де, зокрема, вже зустрівся з Меркель. Церемонія зустрічі українського президента з військовими почестями в резиденції канцлера Німеччини транслювалася в ефірі українських інформаційних телеканалів.

Зокрема, у складі української делегації - заступник глави Адміністрації президента Вадим Пристайко, секретар РНБО Олександр Данилюк, віце-прем'єр-міністр, міністр регіонального розвитку, будівництва і ЖКГ Геннадій Зубко. В Адміністрації президента повідомляли, що Зеленський буде говорити з Меркель про припинення війни на Донбасі і нові економічні перспективи.