Парубій від імені парламенту висловив співчуття родині та близьким Тымчука / УНІАН

Верховна Рада хвилиною мовчання вшанувала пам'ять народного депутата Дмитра Тимчука (фракція “Народний фронт”), який сьогодні загинув у Києві.

Як передає кореспондент УНІАН, на засіданні парламенту голова Верховної Ради Андрій Парубій сказав: "Колеги, щойно надійшла інформація, вона вже є повністю перевірною, що в Києві у власній квартирі трагічно загинув наш колега Дмитро Тимчук. Ми знали його як великого українського патріота, підполковника запасу, координатора "Інформаційного спротиву", який з 2014 року дуже багато зробив для висвітлення правди про російську агресію в Україні".

Читайте такожУ МВС назвали три версії загибелі Тимчука, серед них - вбивство

Відео дня

Парубій від імені парламенту висловив співчуття сім’ї і близьким Тимчука. Народні депутати хвилиною мовчання вшанували його пам’ять.

Після цього Парубій заявив, що сьогодні вже недоцільно розглядати поправки до проекту Виборчого кодексу і закрив засідання парламенту на 10 хвилин раніше.

Як повідомляв УНІАН, про смерть Тимчука повідомив народний депутат Антон Геращенко. За його словами, Тимчук завдав собі смертельного поранення під час чищення нагородного пістолета.

У поліції підтвердили факт смерті Тимчука. За словами речника Національної поліції Ярослава Тракала, "факт смерті підтверджено. Це поки що все, що я можу сказати". Тракало додав, що більш детальну інформацію зможе надати згодом.