За словами Геращенко, поліція зараз вивчає всі версії / фото УНІАН

У квартирі із загиблим народним депутатом Дмитром Тимчуком була його дружина.

Як передає кореспондент УНІАН, про це сказав у коментарі журналістам Антон Геращенко (фракція «Народний фронт»).

Читайте такожУ НФ не вірять, що загибель Тимчука - нещасний випадок

Відео дня

На запитання про те, що поліція стверджує, що Тимчук у квартирі був не сам, Геращенко відповів: «Так, була його дружина в квартирі».

За його словами, дружина Дмитра повідомила, що «знайшла свого чоловіка мертвого у них у квартирі на 25-му поверсі житлового будинку, де вони разом мешкають».

«Дружина спочатку подумала, що Дмитро міг випадково при чищенні зброї поранити себе», - сказав Геращенко.

Коментуючи зауваження журналістів про те, як могла така досвідчена людина чистити заряджену зброю, Геращенко зазначив: «Трапляється різне зі зброєю, зокрема й з дуже досвідченими людьми, коли людина відчуває, що вона все вміє».

За словами Геращенко, поліція зараз вивчає всі версії, серед яких і вбивство, і самогубство, і необережне поводження з вогнепальною зброєю.

Як повідомляв УНІАН, голова Національної поліції Сергій Князєв заявив, що за фактом загибелі 19 червня в Києві Тимчука відкрито кримінальне провадження за ст 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

За його словами, попередньо загиблий має вогнепальне поранення голови. "Скільки було пострілів, не можу відповісти - експерти оглядають. Є кілька робочих версій, серед яких, можливо, нещасний випадок, необережне поводження з вогнепальною зброєю. Також розглядаємо версії кримінального характеру. Є громадянка, яка перебувала з ним в квартирі і яка зараз дає свідчення. Збираємо свідчення сусідів", - повідомив Князєв.