Про те, що поправки не підтримали, повідомив Гончаренко / Фото УНІАН

Народний депутат, член української делегації в Парламентській асамблеї Ради Європи Олексій Гончаренко заявляє, що Моніторинговий комітет ПАРЄ не підтримав поправки до проекту резолюції про затвердження повноважень делегації Російської Федерації, які передбачали санкції.

Про це Гончаренко написав у Facebook. "Моніторинговий комітет ПАРЄ провалив усі поправки, які передбачали санкції стосовно російської делегації. Страсбурзька змова триває. Останній бій буде зараз у залі Асамблеї", - заявив Гончаренко.

Читайте такожУ ПАРЄ пропонують обмежити права делегації РФ до січня 2020 року (документ)

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, у ПАРЄ підготували проект резолюції про затвердження повноважень делегації РФ на літній сесії, яка проходить цього тижня в Страсбурзі. В Асамблеї мають намір озвучити низку вимог до Росії, які стосуються звільнення українських моряків і співпраці зі Спільною слідчою групою з розслідування збиття малайзійського літака рейсу MH17.

Як раніше повідомляла народний депутат, член постійної делегації Верховної Ради в ПАРЄ Олена Сотник, Асамблеї пропонували прийняти низку обмежень щодо російської делегації до січня 2020 року. Пропонувалося призупинити право РФ на обрання її представників у моніторинговий комітет і бюро Асамблеї.