В РНБО провели нараду через скандальний "телеміст" / Фото УНІАН

Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олександр Данилюк провів нараду за участі членів РНБО, на якій обговорювались питання забезпечення інформаційної безпеки.

Читайте такожБенефіціарні власники NewsOne можуть бути пов'язані з російським "Промсвязьбанком" – Луценко

Як повідомляється на сайті РНБО, нарада була скликана за дорученням президента України.

Відео дня

«За підсумками наради було дано низку доручень, зокрема, Службі безпеки України та Національній поліції України щодо забезпечення національної інформаційної безпеки з неухильним дотриманням свободи слова», –– йдеться в повідомленні.

Секретар РНБО Олександр Данилюк також прокоментував нараду. За його словами, додаткові деталі зустрічі не розкриваються через таємність.

«Ньюзваном скасовано так званий «телеміст», але це не кінець інформаційної війни. Тому і наша робота продовжується», – підсумував він.

Як повідомляв УНІАН, телеміст між російським пропагандистським телеканалом "Росія 24" і українським NewsOne був запланований на 12 липня.

Президент України Володимир Зеленський назвав анонсований телеміст дешевим піар-ходом перед парламентськими виборами, щоб розділити українців на два табори. Сьогодні телеканал NewsOne повідомив про скасування анонсованого раніше телемосту з російським телеканалом "Росія 24".