Зеленський здійснив кадрові перестановки в наглядовій раді "Укроборонпрому" / фото УНІАН

Президент України Володимир Зеленський здійснив кадрові перестановки в наглядовій раді "Укроборонпрому".

Згідно з указом № 499/2019 від 9 липня, припинено повноваження члена наглядової ради державного концерну "Укроборонпром" Михайла Згуровського.

Крім того Зеленський призначив двох членів наглядової ради "Укроборонпрому". До складу наглядової ради увійшли секретар Національної інвестиційної ради, кандидат у народні депутати від партії "Слуга народу" Давид Арахамія та позаштатний радник президента, колишній керівник проектного офісу реформ Міністерства оборони Андрій Загороднюк.

Відео дня

Читайте такожЗамість "Укроборонпрому" планують створити окремий державний орган

Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Як повідомляв УНІАН, 12 червня Зеленський призначив Айвараса Абромавичуса членом наглядової ради державного концерну "Укроборонпром".

"Укроборонпром" створений у 2010 році з метою забезпечення ефективного функціонування та управління суб'єктами господарювання державного сектору економіки, які здійснюють господарську діяльність у сфері розробки, виготовлення, реалізації, ремонту, модернізації та утилізації озброєння, військової і спеціальної техніки та боєприпасів і беруть участь у військово-технічній співпраці. До складу концерну входять більше сотні підприємств ОПК України.