Дмитро Разумков заявив, що не вів кулуарних переговорів із Арсеном Аваковим / фото УНІАН

Глава партії "Слуга народу" Дмитро Разумков не знає, чи залишиться міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на своїй посаді.

Про це Дмитро Разумков сказав в інтерв'ю Українській правді.

"Я вам зараз і не можу чітко відповісти (чи залишиться Аваков на своїй посаді - УНІАН), тому що не я висуваю - ні як голова партії, ні як майбутній, напевно, народний депутат. А це буде пропонувати новий керівник уряду. Але керівник уряду, глава уряду з'явиться трохи пізніше", - сказав Разумков.

Відео дня

Також Разумков додав, що не вів кулуарних переговорів із Аваковим. "Що стосується позиції по комунікаціях, я з Арсеном Борисовичем перетинався кілька разів. Один раз на інавгурації, ще на якомусь заході. Але, скажімо так, якихось кулуарних переговорів ми з ним точно не вели. Вважаю, що це абсолютно правильно - і наша позиція, і позиція міністра", - сказав глава партії "Слуга народу".

Читайте такожПетиція за відставку Авакова набрала необхідну кількість голосів

При цьому він зазначив, що під час президентських і парламентських виборів МВС зайняло позицію рівновіддалену стосовно всіх політичних сил.

"Якщо ми говоримо про проведення одних і других виборів, то я думаю, що це один із небагатьох разів, коли МВС зайняло позицію рівновіддалену від усіх і в принципі виконало ті завдання, які перед ним стояли - забезпечити прозорість виборів. Ми з вами бачили президентську кампанію - перший і другий тур. Справедливості заради, Нацполіція багатьом поламала і схеми, і сітки. Виходячи з того, що я бачу в рамках підготовки до виборчого процесу, поліція витримує ту позицію рівновіддалену стосовно всіх політичних сил, в тому числі й до нашої", - додав Разумков.

Як повідомляв УНІАН, наприкінці травня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков зустрічався з президентом Володимиром Зеленським.