Прокуратура прокоментувала призупинення слідства у справі Гандзюк / фото УНІАН

Призупинення досудового розслідування стосовно головних фігурантів справи про вбивство Катерини Гандзюк Владислава Мангера і Олексія Левіна обумовлено його ходом в кримінальному провадженні.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби ГПУ. 

Читайте такожВбивство Гандзюк: активісти просять Зеленського вплинути на ГПУ

Відео дня

Зазначається, що кримінальне провадження щодо Мангера і Левіна виділено в одне у зв'язку з розшуком одного із фігурантів, якому оголошено підозру в організації заподіяння тяжких тілесних ушкоджень Катерині Гандзюк, що спричинили її смерть, і дії котрого безпосередньо стосуються іншого підозрюваного.

"Що стосується інших співучасників злочину, то в даному провадженні, як і в інших, зареєстрованих в ЄРДР за фактами зловживань службових осіб службовим становищем та щодо підпалу лісу, розслідування триває. Виконуються слідчі (розшукові) дії, спрямовані на доведення вини осіб, які вчинили злочини", - йдеться у повідомленні.

Там додали, що досудове розслідування у кримінальних провадженнях здійснюється із неухильним дотриманням вимог кримінального процесуального законодавства.

Як повідомляв УНІАН, 16 липня Генпрокуратура призупинила досудове розслідування щодо підозрюваних в організації нападу на Катерину Гандзюк — Владислава Мангера та Олексія Левіна.