"Слуги народу" кожні три місяці проходитимуть навчання / фото УНІАН

У партії "Слуга народу" заявили, що створюють партійний офіс для розвитку депутатів, де кожні три місяці вони проходитимуть навчання.

"Ми створюємо партійний офіс навчання і розвитку для системної роботи депутатів. Він буде діяти на постійній основі в форматі вебінарів, тематичних семінарів та групових занять, які будуть проводитись не рідше, ніж раз на три місяці. Освітні програми будуть доступні не тільки для народних депутатів, а й для регіональних представників, майбутніх кандидатів на місцеві вибори", - наголошується на офіційній сторінці партії у Facebook.

Читайте також"Здивував ажіотаж": майбутня нардеп розкрила подробиці тренінгу "слуг народу" в Трускавці

Відео дня

План роботи офісу навчання і розвитку депутатів у політсили пообіцяли представити на партійному форумі, який відбудеться у вересні-жовтні.

Нагадаємо, 4 серпня у Трускавці на Львівщині завершилося тижневе навчання від Київської школи економіки для майбутніх нардепів від "Слуги народу".

З 29 липня у Трускавці проходило навчання для обраних депутатів від "Слуги народу".

Як повідомляв раніше президент Київської школи економіки Тимофій Милованов, представники "Слуги народу" зайняті щодня з 8:30 до 21:30.

У суботу з ними провів закриту зустріч президент Володимир Зеленський.

Голова партії "Слуга народу" Дмитро Разумков не зміг назвати суму, яку було витрачено на навчання майбутніх депутатів від політсили у Трускавці, пославшись на комерційну таємницю.