У "Слузі народу" все вирішуватиме більшість / фото УНІАН

Майбутній народний депутат від партії "Слуга народу" Давид Арахамія розповів про те, як його соратники шукатимуть компроміс для голосувань у Верховній Раді 9-го скликання.

Про це він сказав в інтерв’ю "Ліга.net".

Читайте такожУ "Слузі народу" пропонують опозиції посаду віце-спікера

Відео дня

"Ми працювали (в Трускавці - УНІАН) над тим, щоб людина зрозуміла, що, якщо більшість за, а у тебе є амбіції, то потрібно знайти колективний розум. Ми домовлялися всередині комітетів, що якщо 10% проти, а 90% за, то буде говорити, що наша група за. А якщо, наприклад, 30% проти, то це означає, що тут багато непорозумінь і треба повертатися до дискусії", - зазначив Арахамія.

Водночас він зауважив, що вважає небезпечним існування групи всередині фракції.

"Я бачу дуже багато ризиків у цих процесах, коли є групи. Це фактично партії в партії. І нам не потрібно такого ... Я не знаю, чи зможемо ми з цим впоратися. Для цього потрібно пильну увагу суспільства", - наголосив Арахамія.

Як повідомляв УНІАН, раніше Давид Арахамія заявив, що політсила має шорт-лист кандидатур на посаду прем’єр-міністра, а "безальтернативним" кандидатом на пост голови Верховної Ради він назвав лідера партії "Слуга народу" Дмитра Разумкова.