Зеленський запевнив, що Україна робитиме все можливе для досягнення миру на Донбасі / фото president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський заявив, що Україна разом з міжнародними партнерами робитиме все можливе та неможливе для настання миру на Донбасі.

Читайте такожЕрдоган висловив співчуття у зв'язку з вбивством окупантами чотирьох бійців ЗСУ на Донбасі

Про це він повідомив під час спільної з президентом Туреччини Реджепом Таїпом Ердоганом прес-конференції в Анкарі. Захід транслювався на сторінці Офісу президента України у Facebook.

Відео дня

«Ми високо цінуємо наші відносини з Турецькою Республікою, нашим добрим сусідом, нашим щирим другом і важливим стратегічним партнером», - заявив він.

Зеленський висловив вдячність Ердогану за незмінну підтримку Туреччиною суверенітету та територіальної цілісності України. «Дякую, що завжди маєте мужність називати речі своїми іменами – зокрема, окупацію Криму з боку Росії», - додав президент.

«Україна разом з міжнародними партнерами робитиме все можливе та неможливе для настання миру на Донбасі дипломатичним шляхом. Думаю, що після останніх подій на сході України ні в кого не лишилось сумнівів в тому, хто насправді хоче та робить все для настання миру», - наголосив він.