Ситник заявляє, що не хоче коментувати чутки / фото УНІАН

Директор Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник назвав чутками інформацію про несанкціоноване встановлення прослуховуючих спецзасобів у службовому кабінеті заступника генерального прокурора Анжели Стрижевської.

Як передає кореспондент УНІАН, про це Ситник сказав журналістам.

«Не хочу коментувати чутки», - заявив Ситник.

Відео дня

Читайте такожСуд завтра продовжить розгляд справи про елітний відпочинок Ситника на мисливській базі у Рівненській області

На уточнююче питання, чи відповідає або не відповідає інформація про несанкціоноване прослуховування дійсності, Ситник повторив: «Не буду коментувати чутки».

Окремо директор НАБУ заявив: "Ми не займаємося несанкціонованим прослуховуванням. Все, що ми прослуховуємо, – це робиться з санкції суду".

Як повідомляв УНІАН, прес-секретар генерального прокурора Лариса Сарган заявила, що у службовому кабінеті заступника генерального прокурора Анжели Стрижевської було виявлено несанкціоновані прослуховуючі спецзасоби.

«В суботу у службовому кабінеті заступника генерального прокурора було виявлено несанкціоновані прослуховуючі спецзасоби. На місце була викликана слідчо-оперативна група СБУ, яка зафіксувала даний факт. Ми пов’язуємо це із тим, що саме цей заступник - Анжела Стрижевська - є керівником прокурора, який підтримує адмінпротокол по А. Ситнику», - повідомила Сарган.