Ілюстрація / REUTERS

Депутати-самовисуванці пропонують на посаду віце-спікера парламенту кандидатуру Ірини Констанкевич, обрану в окрузі №23 (Волинська область).

Читайте такожIT-управління ВР: порядок, види та спосіб голосування визначають лише самі нардепи

Як передає кореспондент УНІАН, про це представник депутатів-самовисуванців у Підготовчій депутатській групі Дмитро Лубінець повідомив у коментарі журналістам.

Відео дня

“Від самовисуванців — так, дійсно, я підтверджую як представник народних депутатів, обраних в одномандатних виборчих округах шляхом самовисування, - ми висунули кандидатуру на віце-спікера Ірину Констанкевич”, - сказав Лубінець.

Як повідомляв УНІАН, 20 серпня представник "Опозиційної платформи - За життя" Вадим Рабінович заявив, що партії "Батьківщина" і "Голос" відмовилися від посади заступника голови Верховної Ради.

22 серпня новообраний народний депутат від "Батьківщини" Андрій Кожем’якін заявив, що "Батьківщина" запропонувала свого кандидата на посаду заступника голови Верховної Ради.

27 серпня новообраний депутат від “Європейської солідарності” Артур Герасимов зазначив, що «ЄС» також запропонує свою кандидатуру на посаду віце-спікера.