Зеленський зустрінеться із Трампом 1 вересня у Варшаві / фото УНІАН

Президент України Володимир Зеленський та президент США Дональд Трамп під час запланованої зустрічі у Варшаві 1 вересня планують обговорити питання військово-технічної співпраці між Києвом та Вашингтоном, протидію агресії РФ в Україні та майбутній візит глави української держави до США.

Читайте такожЗеленський: Україна вітала би долучення США до "нормандського формату"

Про це УНІАН повідомили в дипломатичних колах.

Відео дня

Наразі тривалість та формат майбутньої зустрічі лідерів України та США узгоджується сторонами. «Якою буде зустріч з Трампом – чи повноцінна, чи коротка – це буде зрозуміло, виходячи з графіків президентів», - повідомили в дипломатичних колах.

Зокрема, планується обговорити візит президента України в США, питання взаємодії у протидії російській агресії і військово-технічної співпраці між Києвом та Вашингтоном.

«Це ті ключові теми, про які говорить в рамках свого візиту до України радник президента США з питань національної безпеки Джон Болтон, та які стануть основою для обговорення у Варшаві», - зазначило джерело.

Як повідомляв УНІАН, 28 серпня радник президента Сполучених Штатів Америки з питань національної безпеки Джон Болтон анонсував початок організації зустрічі Зеленського і Трампа у Варшаві в найближчі дні.