Рябошапка може очолити ГПУ / фото УНІАН

На зустрічі депутатів від партії “Слуга народу” з президентом були присутні заступник голови Офісу президента з економічних питань Олексій Гончарук та заступник керівника Офісу президента Руслан Рябошапка.

Як передає кореспондент УНІАН, про це журналістам після зустрічі сказав новообраний депутат від “Слуги народу” Сергій Швець.

На питання, чи представляли на зустрічі кандидатуру на посаду прем’єр-міністра він лише зазначив, що вона буде озвучена керівництвом фракції.

Відео дня

На уточнення, чи йшлося про Гончарука, парламентарій лише повідомив, що на зустрічі депутатів з президентом також були присутні Гончарук і Рябошапка.

Читайте такожСтало відомо, про що говоритиме Зеленський на зустрічі з фракцією “Слуги народу”

Серед представників майбутньої фракції були також, зокрема, новообраний народний депутат від партії “Слуга народу” Руслан Стефанчук і голова Підготовчої депутатської групи, новообраний народний депутат Дмитро Разумков, додав Швець.

“Ми спілкувалися широким колом”, - зазначив новообраний депутат.

На питання, коли і хто озвучить кандидатуру на посаду прем’єра, Швець відзначив, що це питання одного-двох днів.

Також на питання, чи завтра в парламенті розглядатиметься питання щодо прем’єр-міністра, депутат зауважив, що наразі про це важко сказати.

На питання, чи в новому Кабміні буде збережена посада віце-прем’єра, Швець відповів: “Віце-прем’єр-міністр — звичайно. Там, наскільки мені відомо, не передбачається жодних змін щодо структури Кабінету міністрів”.