Олексій Гончарук на самокаті / Скріншот - Facebook

Новопризначений прем’єр-міністр України Олексій Гончарук записав відеозвернення до школярів з нагоди 1 вересня. У ньому він показав інтер’єр урядової будівлі і проїхався його приміщеннями на самокаті.

Читайте такожНовий прем'єр-міністр зустрівся з журналістами в саду: говорив про МВФ та транзит російського разу (відео)

«Привіт, друзі. Сьогодні 1 вересня, День знань. Завтра ви підете до школи… А я піду на роботу в Кабінет міністрів України, де я працюю прем'єр-міністром», - пояснив він.

Відео дня

Прем’єр вирішив показати, як будівля Кабміну виглядає з середини. За його словами, у будівлі багато поверхів та кабінетів, в ній працюють тисячі людей. А коридори в ній такі довгі «що часом можна користуватися самокатом».

Тоді Гончарук став на електросамокат і поїхав на ньому коридором, заїхавши в залу засідань. Там він зробив коло.

«В цьому приміщенні працює український уряд. Міністри ухвалюють найважливіші рішення для країни. Але для того, щоб країна була успішною, нам потрібні розумні, освічені, вільні громадяни. Ви! Тому вчіться дуже добре, а ми в уряді зробимо все для того, щоб створити вам для цього всі необхідні умови», - підсумував він.

Нагадаємо, 29 серпня, під час першого пленарного засідання Верховна Рада проголосувала за призначення прем’єр-міністром України Олексія Гончарука. Його кандидатуру подав президент України Володимир Зеленський. Підтримали її  290 народних депутатів.