Президент підписав одразу кілька указів, що стосуються кадрових змін у СБУ / president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський змінив керівників обласних управлінь Служби безпеки України в Миколаївській та Харківській областях, звільнив в Івано-Франківській та Тернопільській областях і призначив у Запорізькій та Чернівецькій областях.

Відповідні укази від 11 вересня розміщені на сайті глави держави.

Читайте такожЗеленський призначив нового начальника Департаменту контррозвідки СБУУказом № 684/2019 звільнено Петра Дідуха з посади начальника Управління Служби безпеки України в Івано-Франківській області.

Відео дня

Указом № 685/2019 звільнено Юрія Пасіка з посади начальника Управління Служби безпеки України в Миколаївській області та указом № 689/2019 призначено на цю посаду Віталія Герсака.

Указом № 686/2019 Зеленський звільнив Віталія Найду з посади начальника Управління Служби безпеки України у Тернопільській області.

Згідно з указом № 686/2019, Андрія Носача звільнено з посади начальника Управління Служби безпеки України в Харківській області та указом № 690/201 призначено на цю посаду Миколу Найдича

Указом № 688/2019 призначено Бориса Безрукого начальником Управління Служби безпеки України в Запорізькій області.

Указом № 691/2019 Віталія Монастирецького призначено начальником Управління Служби безпеки України в Чернівецькій області.

Як раніше повідомляв УНІАН, Зеленський звільнив головного розвідника і відправив його у заступники Баканова.