Дональд Трамп / REUTERS

Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп і президент України Володимир Зеленський мають зустрітися на полях Генеральної асамблеї Організації Об'єднаних Націй наприкінці вересня.

Як передає кореспондент УНІАН, про це журналістам сказав тимчасовий повірений у справах Сполучених Штатів Америки в Україні Вільям Тейлор.

Він заявив, що терміни проведення повноцінної зустрічі президентів України і США у Білому домі ще не визначені.

Відео дня

Читайте також"Наполягаємо, щоб відбулася у вересні": Зеленський розповів про очікування від зустрічі у "нормандському форматі"

"Дата поки що ще не визначена", - сказав Тейлор, відповідаючи на питання про можливе відвідування Зеленським Вашингтону з метою зустрічі з Трампом у Білому домі.

При цьому він зазначив, що у питанні організації повноцінної зустрічі між Трампом і Зеленським немає проблем. "Проблеми немає. Вони дійдуть до цього покроково. Наступний крок - це Нью-Йорк. І після цього ми визначимо, як це відбудеться. Побачимо, як це спрацює", - заявив Тейлор.

Він уточнив, що в Нью-Йорку зустріч Трампа і Зеленського має відбутися на полях Генеральної асамблеї ООН наприкінці вересня.